Bezorging en levertijd

Bij Landelijk Klassiek hechten we veel waarde aan een zorgvuldige en betrouwbare bezorging van onze meubelstukken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw aankoop veilig en op tijd bij u thuis wordt afgeleverd. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van onze bezorgservice:

1. Wij bezorgen zelf:

  • Uw bestelling wordt door ons bij u thuis geleverd. Er is niemand die beter weet hoe uw meubilair gehanteerd dient te worden dan onze eigen mensen. Zo wordt uw aankoop met zo goed mogelijke zorg en aandacht behandelt.

2. Bezorging op afspraak:

  • Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom plannen we de bezorging op een tijdstip dat voor u geschikt is.
    Zodra u een bestelling heeft geplaatst nemen we z.s.m. contact met u op om een passende bezorgafspraak te maken.

3. Levering tot in de woonkamer:

  • Onze bezorgers leveren jouw meubelstukken niet alleen bij de voordeur af, maar brengen ze ook naar de gewenste ruimte in uw woning op de begane grond. Dit zorgt voor extra gemak, vooral bij grotere meubels zoals eettafels.

4. Montage indien nodig:

  • Sommige van onze meubelstukken vereisen mogelijk montage. In dat geval zorgen wij ervoor dat de montage ter plaatse professioneel en nauwkeurig wordt uitgevoerd, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

5. Zorgvuldige bescherming:

  • Wij besteden speciale aandacht aan de bescherming van onze meubelstukken om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport niet beschadigen. We streven ernaar uw aankoop in goede staat af te leveren.

6. Duidelijke communicatie:

  • Transparante communicatie is voor ons essentieel. U wordt op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling en ontvangt tijdig informatie over de bezorging. Mocht er onverhoopt een vertraging optreden, dan laten we u dat direct weten.

7. Klanttevredenheid garantie:

  • Uw tevredenheid is onze prioriteit. Als er tijdens de bezorging iets niet naar wens is, staan we klaar om eventuele problemen op te lossen. We streven ernaar om uw ervaring met Landelijk Klassiek positief en probleemloos te maken.

8. Meer informatie

Bij Landelijk Klassiek willen we niet alleen meubels leveren, maar een complete service bieden die voldoet aan uw verwachtingen. Wij kijken ernaar uit om uw nieuwe meubelstukken bij u thuis af te leveren!

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op!